Kemps & Rijf – Fysiotherapie en training organiseerde woensdagmiddag 25 oktober 2023 een middag over Parkinson. Een aantal medewerkers van Kemps & Rijf zijn aangesloten bij ParkinsonNet (Een landelijk netwerk van meer dan 3.400 zorgverleners – ParkinsonNet) en ze wilden graag hun cliënten en partners van hun cliënten een informatieve en interactieve middag over Parkinson voorschotelen.

Tijdens deze middag waren er diverse zorgverleners en behandelaars aanwezig die een belangrijke rol spelen bij de behandeling van de ziekte van Parkinson.

Zo was er een revalidatie arts, een workshop Salsa (speciaal voor Parkinson patiënten), een Parkinsonverpleegkundige, een paramedisch team (fysiotherapie, ergotherapie, dietiek, logopedie), een PWR moves workshop en als laatste een Yoga workshop)

Van deze leuke en interessante middag mocht ik foto’s maken.

Voor meer informatie over Kemps & Rijf:
Kemps & Rijf | Fysiotherapie en Training – Bewust in Beweging (fysiokempsrijf.nl)

Voor meer informatie over ParkinsonNet:
Een landelijk netwerk van meer dan 3.400 zorgverleners – ParkinsonNet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *