Tattoo

Voor het fotograferen van mensen met tattoos heb ik een nieuwe website gemaakt. Check voor meer tattoofoto’s:

WWW.TATTOOFOTO.NL

Het fotograferen van mensen met tattoos is niet helemaal nieuw voor me. Ik heb in het verleden, toen ik nog veel bezig was met het fotograferen van concerten regelmatig foto’s gemaakt van mensen met tattoos, vooral op Speedfest in Eindhoven RockCity.

Tegenwoordig ben ik veel meer bezig met het fotograferen van mensen met tattoo’s. Mijn bedoeling hiervan is om de mensen, die altijd super trots zijn op hun mooie tattoo ook op een zo mooi mogelijke manier, met de tattoos goed in beeld, te fotograferen. Zeker voor de mensen met een tattoo op hun rug is het erg leuk om op zo’n manier toch van hun tattoo te kunnen genieten. Zie hieronder een aantal foto’s die ik heb gemaakt.

Sinds kort werk ik samen met Mayke Cuijvers – Vaes, eigenaresse van Lady Luck Piercing & Tattoo, Linda Sanders, eigenaresse van Tattoolines en met Danny van Denny’s Tattoo Place. Het is mijn bedoeling om, naast de trouwreportages, de groepsfoto’s, de gewone portretfotografie en natuurlijk de fotoshoots op vrijgezellenfeesten, veel meer mensen met tattoos te gaan fotograferen. Terwijl ze getattoeerd worden, maar ook als de tattoo al geruime tijd klaar is.

De map met tattoofoto’s zal regelmatig geupdate worden. Blijf deze webpagina over tattoofotografie dus in de gaten houden.

Ben je geïnteresseerd in een tattoofotoshoot, neem dan contact met me op via het contactformulier op deze website.
Check en like ook mijn bijbehorende facebookpagina

Voor meer tattoofoto’s check www.tattoofoto.nl.

Laatst toegevoegd:

dsc_5121 dsc_5090 dsc_4983 dsc_4942 dsc_4900 dsc_4888 dsc_4861 dsc_3764 dsc_4420 dsc_4414 dsc_4405 dsc_4402