Bruidsfotograaf

Zoeken jullie een trouwfotograaf, bruidsfotograaf of huwelijksfotograaf in regio Eindhoven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Wat ik daarom dan ook erg belangrijk vind is dat je over tien jaar niet mij, maar de rest van je bruiloft kan herinneren. Als bruidsfotograaf zal ik me dan ook aan jullie wensen aanpassen en probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, zonder dat de belangrijkste momenten gemist worden.

Je kan mij boeken voor een trouwreportage van minimaal twee uur. Dit kost bij mij €195,00. Je krijgt hiervoor twee uur fotografie, alle foto’s die ik maak aangeleverd op hoge resolutie op dvd en ook nog een mooi wit fotoalbum van 13x18cm met een magnetische sluiting en in het album 12 glanzende foto’s.
Elk uur fotografie wat erbij komt kost €80,00.

Wanneer je liever een groot trouwfotoalbum wil hebben dan is dat geen probleem. Grote trouwalbums verkoop ik vanaf €350,00.

Wil je jouw bruidsfoto’s ook in zo’n mooi bruidsfoto album, neem dan gerust contact met me op. Ik heb verschillende varianten van trouwfoto-albums en ik maak dan ook graag een afspraak met jullie om deze te laten zien.

Hieronder zie je de pagina’s die ik heb gemaakt voor een mini trouwalbum. Zo’n trouwalbum van 12 pagina’s krijg je wanneer je geen groot fotoalbum wilt hebben.

Om een aantal voorbeelden van bruidsfoto’s te zien kun je op onderstaande thumbnails klikken. Daaronder is nog een voorbeeld-album te zien zoals het bruidspaar hem in gedrukte vorm heeft gekregen.

Trouwreportage

94 Photos

Om door het bruidsfoto album heen te bladeren klik je rechtsonder op de punt van de pagina en sleep je deze naar links.

Let op, het bestand is 6 mb dus het kan even duren voordat het volledig geladen is.

Martijn Lieffers
Trouwfotograaf, bruidsfotograaf en huwelijksfotograaf in regio Eindhoven

Laatst toegevoegd:

dsc_5121 dsc_5090 dsc_4983 dsc_4942 dsc_4900 dsc_4888 dsc_4861 dsc_3764 dsc_4420 dsc_4414 dsc_4405 dsc_4402